TA TAU NK LETAK TAJUK APA !!!!!!

Assalamualaikum..!!! holla..erhm..rasanya dah bertahun jugak aq tak update dkt blog ie...biasa la kan pelajar SPM tahun nie...buzy la kan..hehhe sbenarnya buzy tu.tak la...sangat..tapi aq yg malas jer..sebab apa?? sebab aq ni tak popular n mesti tak adak sapa pun akan baca aq punye belog nie ka...hahhaahhahahhahah (macan bodo kan ?) easa macam aq tinggal dlm hutan sorng2..dah la....sorng2...pastu cakap pun sorg2...nak buat macam mana..aq tulis  pun benda yang tak best..hahhaa. !!! "diri ko tu yg salah...pastu nak baut luahan hati apehal sis ??!!!!!!!"hihihi...

untk pengetahuan korang semua la "walau pun sebenarnya tak de orang "tahun nie merupakan tahun yang memang sibuk dan mengerunkan..sebab tahun 2014 tahun bdk 97 akan menempuh saru UJIAN yang agak BESAR !!!ujian yang akan menuju kapada KEJAYAAN yg di angan2kan oleh semua HAMBA ALLAH di muka bumi ini...sebagai seorng pelajar...tugas kita adalah menuntut ilmu biarlah sampai ke akhir hayat..sebelum tu..kita kena jugak tahu apa ilmu yang kita belajar..biase laaahh...sekarang nie kan bnyak ajaran2 sesat..so kita kena siasat dulu...kna tahu..betol ke ilmu yg kita belajar tu..heee..

ha..kalau korng nk tahu..."walau pun sebenarnya takde org"...tahun ni jugak aq n kekawan jadi sinior dkt HOSTEL n SCHOOL..!!!! holla...."macam best..jer"memang la..best..dulu masa form one..kita...paling kecik..kita la...yg paling lomah.....n selalu jer..kena marah2 dgn kakak sinior..hhaha kalau2 dikenangkam semula..sejarah2 dulu....lawak pun ada...(budak skema) masa silam murapakan satu kenangan yang kita tak bole nak lupakan..

erhm..aq rasa setakat tu je lah kowt aq update..dah tatau nak tulis apae..ok ASSALAMUALAIKUM semua !!!!!  bye ..

                                                                         -XOXO-

Comments